Hétvége külföldön - A Bali-szoba

A múlt heti utamról még akartam feltenni ide képet, de mivel más csinálta, csak ma reggel érkezett meg.
Münchenből picike kis repülővel mentem tovább Saarbrückenbe, ahol egy négycsillagos szállodában laktunk és értekeztünk két teljes napon át. Azért mentünk éppen Saarbrückenbe, mert az elnökségünk egyik kedves, éppen most leköszönő tagja ott lakik. Amikor megírta, hogy a Hotel Domicil-Leidingerben foglal szállást, és megnéztük a honlapot, mindenki rögtön belelkesedett. A szálloda egy része normál háromcsillagos, viszont van egy új szárnya, ahol ún. "Themenzimmerek" (tematikus szobák) vannak. Nyugati viszonylatban nem is volt drága: 99 euró, természetesen a "mi szem-szájnak ingere" típusú reggelivel együtt.
Nekem teljesen véletlen a Bali-szoba jutott. A szoba sem volt rossz, de ez a fürdő! Majdnem akkora volt, mint a szoba. Némi időbe telt, míg a proccos kádcsaptelepen megtaláltam, hogy lehet átállítani zuhanyzósra. Nem látszik igazán jól, de a szoba és a fürdő között csak egy óriási üvegajtó volt.


Ez meg a szoba. Hihetelenül kényelmes ágy, patyolattiszta ágyneművel.

Mit mondjak, fejedelmien éreztem magam.

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Mert megérdemled. És mellé egy kis keleti masszázs....a kép az ágy felett nem quilt véletlenül? Akkor még öltögethettél volna némi tűzést rá.
Unknown üzenete…
Kedves Katafa
Örömmel kísérem alkotómunkádat, inspiráló!
Laurendilla bátorítására fordulok hozzád egy kéréssel. Nagy-nagy izgalomba hozott a procionos festés, most tartok a megrendelésnél a következő színeket rendeltem:lemon yellow, bright golden yellow, bright scarlet, fuchsia, turquoise, magenta, jet black, brown rose, bright green, midnight blue, brilliant orange. Ezek megfelelő színek lesznek? Synthrapol szükséges-e?
Szóval Laurendillára visszatérve említette, hogy tőled kérjek segítséget festés ügyben, utalva a jegyzeteidre... sajnos mostanában a kisfiam miatt és a nagy távolság miatt (200km) nem kerülök Bp - közelébe festőtanfolyam ügyben. De azért igyekszem figyelemmel kísérni a dolgok alakulását, hátha jókor leszek jó helyen.
üdvözlettel
Borsó
Polyák Ildikó üzenete…
Kedves Borsó! Jó színeket választottál, ebből már minden lehet. Én nem használok Synthrapolt, de állítólag tényleg könnyebb az öblítés.
Ha írsz emailt, elküldöm, amire Lau utalt.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kompozíció foltvarróknak: online tanfolyam 2024-ben

Jelbeszéd: a quilt születése képekben

Beszélgessünk a quiltművészetről! : 2024. I. félév