2008. december 30., kedd

3. munkanap, vagy inkább munkadélelőtt

Tegnap csak délelőtt csináltam valamit: kapóra jött, hogy délután és este is dolgom volt.
Katafolt már megint "jól szólt" a sok falkavezérről: igen, én is láttam, hogy sok domináns anyag lett, de annyira tetszik ez a "falkavezér" elnevezés.
Szóval, a tegnap a lepedőn való pakolászással telt: ezt ki, azt be, ezt ide, ezt oda, mégse, vissza, mégis stb. A végén ez lett, amit hagyok kicsit pihenni. Még mindig szedett-vedett, de a két széle tetszik.

Egy dologgal azért még kísérleteztem. Ez a darab batik persze nem egyenletes: vannak/voltak határozottan világos részei, ezért úgy döntöttem, egy életem, egy halálom, megpróbálom átfesteni, hogy sötétebbek is legyenek.

A jobb alsót egy kis csokoládé shivával húzkodtam meg, a bal felsőt meg sötétbarna metállos textil festékkel.

Nem ezüst ez, csak annak látszik.
Érdekes, hogy eredetileg nem akartam ezt a quiltet "melegnek", fontos szerepet gondoltam a bal alsó sarokba sárgászöldnek. Aztán valahogy "kimentek" belőle a hidegebb darabok....
Bármilyen áthelyezési javaslatot szívesen veszek, sőt azt is mondhatjátok, hogy az egész úgy sz*r, ahogy van. Én se vagyok vele kibékülve.

2 megjegyzés:

katafolt írta...

Alakul :-).Ötletem most nincs,de nálam 3 nap nézegetés elég szokott lenni ahhoz,hogy kidobja magából,ami nem kell,és odavonzza,ami jó.

Elizanikó írta...

Abból az olajzöld batikból vágott keskeny csíkokból, ha többet tennél még bele, akkor nem egységesítené őket?