Beszélgessünk a quiltművészetről! : 2024. I. félév

 Hat foglalkozásból álló online képzés, amelynek során a résztvevők betekintést nyernek a quiltművészet világába, kipróbálhatják magukat a komfortzónájukon túllépve, és inspirációt kaphatnak további fejlődésükhöz. Mivel a foglalkozások interaktívak, és nagy hangsúlyt kap a személyes tanácsadás, a képzés rögzített változatban nem érhető el.

Kinek ajánlott:

  •  akik már rendelkeznek alapvető jártassággal a foltvarrás területén, de nem vonzza őket a blokkok sorozatgyártása, illetve a tradicionális foltvarrás látványvilága;
  • akik már régen foglalkoznak foltvarrással, de az utóbbi időben elveszítették lelkesedésüket és valami újszerűt szeretnének varrni.

Tartalom:


·       Foltvarrás kontra quiltművészet
·       A kortárs quiltművészetben mutatkozó trendek és divatok
·       Témaválasztás, inspiráció
·       Kompozíció, tervezés
·       Anyagok és eszközök
·       Néhány gyakran használt technika és eljárás
·       Konstrukció

A résztvevőknek minden foglalkozásra elméleti és gyakorlati házi feladattal kell készülniük. A foglalkozásokon egyrészt az otthoni feladatok irányított megbeszélése zajlik, illetve témához kapcsolódó, képekkel bőségesen illusztrált prezentációt lehet meghallgatni. A résztvevők zárt Facebook-csoportban tartanak kapcsolatot egymással, ahol számtalan kiegészítő anyag érhető el.

Időpontok

I turnus: 2024. január 9, 16, 23, 30, február 6, 13,  este 6-tól 8-ig 

II. turnus: 2024. február 1, 8, 15, 22, 29 március 7, este 6-tól 8-ig

Számítógépes háttér: A foglalkozásokat az ingyenesen letölthető Teams videókonferencia szoftver felhasználásával tartjuk

Létszám: minimum 8, maximum 12 fő

Részvételi díj: 14.500 Ft

Jelentkezni az alábbi linken lehet: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeE9iteAZQnkaAqXdDGeoOPN27305rSyXzzXw-ghK3NH4bhpQ/viewform?usp=sf_link

Fizetési és részvételi feltételek:

1.          A jelentkezési lap kitöltése után a szamlazz.hu oldalról elektronikus számlát küldök.

2.          Az utalás az első foglalkozás előtt 7 nappal esedékes.

3.          Az utalás beérkezése után küldöm el a tankönyvet .pdf formátumban, illetve ekkor nyílik meg a Facebook-csoport.

4.          Tartós betegség vagy egyéb, a részvételt akadályozó állapot esetén a tanfolyamot legkésőbb 3 nappal az első foglalkozás előtt lehet lemondani. Ekkor a tanfolyami díjat 1000 Ft adminisztrációs költség levonása mellett visszautalom. 


 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kompozíció foltvarróknak: online tanfolyam 2024-ben

Jelbeszéd: a quilt születése képekben