Lila hagyma

Jó régen nem írtam, mert elég sűrű az élet mifelénk mostanában. Talán két hét múlva költözünk, szóval van mit csinálnom. De azért varrok is. Kész lett az ágytakaróhoz való függöny, de még csak három oldalról van hozzávarrva a bélés, mert az ablak illetve a karnis pontos magassága azért csak az életben fog kiderülni.
Múlt hét közepén elkezdtem rajzolni, és valahogy kialakult ez a hagymaminta. Elővettem a kedvenc pinkjeimet, liláimat, egy darab ragasztós flízt és gyakorlatilag egy hét alatt "összedobtam" ezt a 90x130-as darabkát. Semmi művészi koncepció nincs benne, egyszerűen a színnel és a formákkal játszottam.

Megjegyzések

Vacskamati üzenete…
Semmi művészi koncepció? hehe.. Mert már a kisujjadból rázod ki.. Gyönyörű lett! Csak a szélét tűzted? (Nem lehet megnézni közelebbről?) És mijaza csillogó közte?
gubike üzenete…
Művészi koncepció ide vagy oda, jó nézni. Jók az ívei meg a színek váltakozása is.
Hannele üzenete…
FAbulous colours =) Beautiful quilt!
Eleva üzenete…
Vannak dolgok, amikre csak ránézek, és rögtön tetszik. Ez is ilyen.
Névtelen üzenete…
Örömmel jelentem, meg tudom nézni, és ki is tudom nagyítani. (hetek óta nem működött ez a blog nekem)Látszik rajta, hogy jókedvedben csináltad. az a vékony fehér csík a lila csíkok közt az hogy működött oda?
Polyák Ildikó üzenete…
Köszönöm a dicséreteket. Thanks, Hannele, these are my favourite colours.
A csillogó egy alapvetően ezüstös fonal, amin többféle lilás bögök vannak. Azt cikkcakkoltam oda, hogy jobban tartja a darabokat.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kompozíció foltvarróknak: online tanfolyam 2024-ben

Jelbeszéd: a quilt születése képekben

Beszélgessünk a quiltművészetről! : 2024. I. félév