2011. november 21., hétfő

Születésnap

Holnap lesz négy éve, hogy megszületett ez a blog.
Úgy érzem, a magam szempontjából jól sikerült a gyerek. Az első bejegyzések még erősen személyes hangvételűre ("Kedves Naplóm!" stílusúra) sikerültek, de aztán visszatértem saját magamhoz: elsősorban a quiltről és a kultúráról szólnak a bejegyzéseim, nem pedig a magánéletemről. Nem használom arra a blogot, hogy lájkoltassam magam: simán exhibicionistán megmutogatom, hogy mit csinálok. Ennek megfelelően nem tömegek olvassák a blogot, és viszonylag kevés a megjegyzés is. Ez utóbbit azért - őszintén megvallva - sajnálom, mert jó lenne több visszajelzést kapni másoktól/tőletek.
És ha már blog-születésnap, akkor a virtuális hagyományoknak megfelelően az ünnepelt ad ajándékot. Az a fantasztikusan egyedi és innovatív ötletem támadt, hogy azok között, akik november 22-én 00.00 óra és 23.59 óra között megjegyzést hagynak, kisorsolok egy ajándékot. Persze textileset és persze saját készítésűt.
Szóval, hajrá mindenki, most érdemes kommentelni!

25 megjegyzés:

zazálea írta...

megoszthatom az örömhírt? mert nekem az, pláne, ha én nyerek... :o)

Hesztia írta...

neem MOST nem éri meg! Na, de majd holnap!!:D
Ha még nincs szülinap (úgy-e?!) akkor most én azon örömömet osztom itt meg veled, hogy ez idő alatt rád leltem a nagy blog-dzsungelben. Részemről a szerencse, köszönöm.

Polyák Ildikó írta...

Persze, Zazálea. ÁMBÁR én annyira szűz vagyok FB-ügyben, hogy fogalmam sincs, mit akarsz csinálni. Régi ismeretségünkre tekintettel csak remélem, hogy semmi rosszat:)

Vacskamati írta...

Boldog blogszülinapot! Igen, a kommentek... talán amiatt van ez, hogy mindenki mindig rohan.. a Te bejegyzéseidre meg nem lehet rohanvást reflektálni.. az ember egy darabig csak hümmög magában.. ;)

Hopi-Patch írta...

Ugyan én csak a közelmúltban kezdtem olvasgatni a blogodat, de azóta rendszeresen jövök látogatóba! Bizony nagyon sok ötletet és ihletet merítek innen, amiért ezúton is köszönetet mondok.
Azt kívánom, hogy még nagyon sokáig örvendeztess meg minket írásaiddal!

ezkriszti írta...

Alap esetben nem olyan könnyű ám nálad kommentelni. :) Mármint mentálisan. Általában mit tehetnénk hozzá? Hogy tetszik a kép, meg hogy köszi a sok-sok infót?

Julcsi írta...

Épp azt akartam írni, hogy most aztán biztosan lesznek kommentek:)
Éljen a blogod és az inspirációid!

Ági írta...

Boldog blogszülinapot! Köszönjük a lehetőséget, de legfőképp a négy éve tartó sok értékes, érdekes és jó bejegyzést!
Ági

katafolt írta...

Na, itt nekem nyernem kell :D! Bármi is a nyeremény, biztos, hogy alaposan körbeforgatnám, megtapogatnám, és próbálnám kitalálni, hogy a manóba készült. Boldog blogszülinapot!

bucilla írta...

Most szégyellem hogy ritkán hagyok kommentet nálad, pedig régóta követőd vagyok.

orsolya vanessza kiss írta...

És én most tényleg nem azért írok!!! :)

Isten Éltesse a Blogodat! :)


vanessza.

Csíki mama írta...

Sok-sok blogszülinapot kívánok Neked.

Zsuzsa írta...

Én nem vagyok nagy híve az ilyen játékoknak, de megjegyzem igen gyorsan elszállt ez a 4 év!
Élvezettel olvasgattam és olvasgatom a blogodat. További sok sikert és érdekes bejegyzéseket kívánok!
Zsuzsa

dalia írta...

a kommentelés nekem sem erősségem, sőt blogokat is alig olvasok már - volt egy pont amikor rádöbbentem, hogy többet olvasok a varrásról mint amennyit varrok és igyekszem ezt a tendenciát megfordítani - de ide minden héten benézek...

erzsó írta...

én pedig lájkolom a simán exhibicionista blogodat :)),

ami tényleg nem simán letudható /csak ismételni tudnám Vacskamatit és ezkrisztit/... és ez nagyon jó!

Boldog blogszülinapot!

Czkriszta írta...

A fenébe, akkor most megint izgulhatok, hogy nyerek-e! ;o)))
Egyébként köszönöm az önzetlen okítást! Mert ide én tanulni járok!

lomaquilt írta...

Gratulálok az évfordulóhoz. Szerintem sok blogot olvasnak és nem szólnak hozzá! Én pl.mindenkit megértek, mert sokszor nem azért irjuk a blogokat, hogy másokat megszólitsunk, hanem azért, hogy gondolatokat átadjunk!

Anna írta...

Kedves Ildikó!
Gratulálok! A fügekaktuszos quilt óta kíváncsiskodom renszeresen Nálad:) Köszönöm a lehetőséget. Anna

b_ildikó írta...

Mint egyik legrégebbi "követőd", szeretnék még sok ilyen boldogságost kívánni! .-))

nana56 írta...

Boldog blogszülinapot Neked! Hát igen, én is rendszeresen olvaslak, de írni nemigen szoktam.
Talán a szóellenőrzés miatt? Akkor is nekifutok újra :-)

Görgei-Reiner Rita írta...

Egyet értek az előttem szólókkal, én is tanulni jövök Ildi. Gyönyörködni és felnőni....és már négy éve? Tartsd meg jó szokásod, gratulálok a naplóhoz (is)!
Boldog blogszületésnapot!

gubike írta...

Kuncogok itt, mert én is nyerni szeretnék, hehe.

Szemkép írta...

Ildi, nagyon örülök a blogodnak. Szeretem, hogy itt a világ nem a konyha ajtónál ér véget (habár nagyítóval pormacskákat tanulmányozni is egy döntés lehet). A népszerűség vs. tartalom kérdést illetően, hiszek abban, hogy tartalmas dolgoknak megvan a maga közössége, ami bár szűkebb, de tartósabb...

a legjobb kívánságok blogodnak meg szerzőjének!

...ami a visszajelzéséket illeti, gyakran nyújtottam az ujjaimat, hogy írjak, de visszafogtam magam...de most már nem fogom:)

Hesztia írta...

én alig néhány hónapja találtam rád...és rögtön itt is ragadtam örökre. A "napló"-korszakig még nem olvastam vissza, de valószínűleg azt is élvezettel olvasnám itt. Szeretem a megütött hangot, a hozzáállásod, a tartást!Ha részedről is jól sikerült a "gyerek", akkor még sok-sok blog-szülinapot kívánok neked. Mindannyiunk örömére. :)

Nóra írta...

Én így versenyen kívűl-után kívánok Neked boldog " blog szülinapot" és még olvashassuk sokáig az érdekes és hasznos bejegyzéseidet! Na ez utóbbit magunk örömére is szeretném...