Petneházy utcai vágóhíd

Az utóbbi két hétben csak különböző házidolgozat-kupacokat tudtam volna fényképezni. Ahogy hazajöttem Granadából, már itt várt egy adag, aztán jött újabb. Ma éppen egy sincs az asztalomon - egészen holnap délután négyig. Akkor jön vagy hatvan, aztán hétfőn még egy adag, meg aztán, meg aztán - december közepéig megállás nélkül.
Tegnap meg ma este viszont muszáj más fajta "vágásba" kezdenem (mert hogy elég sok hallgatónak is egyest adtam - ami magammal kiszúrás, mert újraírhatják). Zacskóztam a szombati "játszóházra". Mivel mások már "panaszkodtak", hogy milyen macerás összekészülni, megmutatom, én mit csináltam.


Ezek a különböző porok, festékek, és a bal sarokban a Grilon. Ezt elkeztem szétosztani kis kartondarabokra 14 felé, de öt után - szégyen-gyalázat - elfogyott a cérnám... így aztán ezt majd egymás után kell csinálni a népeknek.


Mivel nem mindenkinek volt/van "izgalmas" fonala, ezért csináltam 4, ill. 6 fajtából harmonizáló készleteket.

És itt van a 14 zacskó ezzel-azzal megrakva, háttérben a felvagdosott négyféle "égetnivaló" (tyvek és lutradur). Leghátul látszanak a transzferfóliák, de mivel ezek könnyen karcolódnak, külön hagytam őket.
Most már csak a könyveket és a "mintadarabokat" kell összeszednem. Kivételesen viszek fényképezőgépet, mert vasárnap szeretnék ezt-azt megmutatni.

Megjegyzések

bucilla üzenete…
Már megint csak tátom a szám.....olyan különleges dolgokat mutatsz, hogy hozzá sem tudok szólni, de annál kíváncsibb vagyok, hogy miket készítetek ezekből az alapanyagokból! Jó ötlet ez az egységcsomagos megoldás! Fotózz sokat:) Nagyon várom a képeket!
zazálea üzenete…
Vasárnap- ünnepnap, már csak a beszámoló miatt is! Várom én is...
Elizanikó üzenete…
Az nem is panaszkodás volt ! Hát mi nyavalyogtunk, hogy taníts minket ! Én meg főleg nyavalyogtam! Már én is összecuccoltam a lista nagyrészét. A házi feladatom ( fessek le ezt + azt ) is készen van. 1-2 apróság hiányzik csak már.
Névtelen üzenete…
Panaszkodás????!!!!! Büszkélkedés, hogy ennyi mindent feltételezel rólunk. Röstellem, hogy nem tudok legalább egy szobát átutalni ilyentájt neked, mert nem tudom, hogy most hol laksz.
Nem modntad, de a fényképezőgép akkuja is fel van töltve.
Cic üzenete…
Hihi, az előbb megkértem MrCicet, hogy hajlítson nekem drótot, meg hozza be a műhelyből a hőlégfúvót, mire megkérdezte, hogy elég lesz-e az egy autó, vagy menjünk inkább kettővel, biztos ami biztos... ;-))
Névtelen üzenete…
Ildi nagyon köszönjük a fáradozást, biztos, hogy viszont fogod látni rövidesen amit tanítottál. Sajnálom, hogy nem volt rá idő, hogy a végén még összenézzük az elkészült dolgokat, de még haza is kellett érjünk.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kompozíció foltvarróknak: online tanfolyam 2024-ben

Jelbeszéd: a quilt születése képekben

Beszélgessünk a quiltművészetről! : 2024. I. félév