2008. december 16., kedd

Megnyílt a Jézuska-gyár

A ligeti Mikulás-gyárhoz hasonlóan vasárnap végre én is nekiláttam a karácsonyi ajándékok készítéséhez. Millió egy tervem lenne, amiből biztos nem készül el minden, hiszen az időm is véges, meg Iránt is csinálnom kell péntekre.
Megmutatom, hol tartok. (Leginkább sehol...)
Festettem kétoldalas ragasztófátyolt.

Két darab Tyveket is előkészítettem.

Megfestettem egy csomó csomagolópapírt. Ezekből mappafedelek meg dobozok készülnek, részben a ragasztó felhasználásával.

Csináltam egy tálat szizoflorból. Ez az az anyag, amit a virágosok használnak, de az Üllői úti kreatív hobbiban méterben (olcsón) lehet kapni. Négy réteg van egymáson, közte ezüst angelina meg ezüst himzőszál. Utána egy cserepet felhasználva formára "hőlégfúttam". Sajnos nem látszik, milyen szépen csillog az ezüsttől. A kilógó karimájára még teszek valami ezüst díszt.

Megint csináltam két celofántálat - két olyan családnak, akikkel nem vagyok olyan viszonyban, hogy minden családtagnak külön ajándékot vegyek, ezért majd ezt pakolom meg édességgel meg mogyoróval.

Ennek a tálnak nincs gazdája. Filcből, plüssbársonyból és organzából készült Maggie Robert ötlete alapján. Akit érdekel, szívesen megírom a készítését. Gyors, mert csak a Bernina punching apparátja dolgozik.

Ez is nemezelés, kicsi falikép bársony alapra - de még nincs kész.

4 megjegyzés:

Amaranta írta...

Szia! NAgyon szépek és engem érdekelne is a bársonytál technikája. Meg a celofáné is, ha nem titkos.

Olyan az a tál, mintha mesélted volna! (mármint a bársony)

Susula írta...

Kérjük szépen a celofán tál elkészítését! /Meg a másikat is, ha nem túl hosszú és bonyolult!/Köszönjük!

Polyák Ildikó írta...

A celofántálé itt van: http://polyak-ildi.blogspot.com/2008/09/jabb-edny.html .
Az angelina helyett lehet ún. dekorszál, angyalhaj, fémes cérna, bármi.

A másik tálat holnap leírom.

Névtelen írta...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城