2008. október 3., péntek

Tűzött erdő

Letűztem - néhány este - kikapcsolódásképpen. Olyan nagyon sokat nem lehetett vele variálni. Erősen kísértett fejben Dijanne munkája, de igyekeztem elszakadni tőle. Felülre kicsit "megvariált" toll került, alulra pedig néhány levél és bordó bogyó, középen meg persze a fatörzsek. 93x93 cm.

A kép eléggé randa. Vagy 15-öt csináltam, de - talán a szatén fénye miatt - hol csillogott, hol életlen volt, hol... nem tudom én milyen. Ez meg csálé, de legalább nagyjából színhű.

7 megjegyzés:

Elizanikó írta...

Hű, az orrom a monitorhoz ér. Annyira jól néz ki ! Kár, hogy homályos a kép... Az ott alul nagyon profi a bogyókkal, és indákkal !!!
Nagyon tetszik !

Ledeczki Anna írta...

Jaj de szép lett:)

Nekem is van pár erdőm, amit tűzni kéne. Most kedvet is kaptam hozzá:)

Kár, hogy ilyen életlen a kép. Vaku nélkül fényképeztél?

Trudi írta...

Az alsó rész tűzése már annyira szabályos, engem inkább egy angol v. francia kertre emlékeztet.

dixike12 írta...

Fantaszikus a szinhatás, na ilyesmit szeretnék festeni én is.A legalsó rész a levél vagy bogyó mindegy azok a szinek hogyan jönnek ki,hogy ilyen fantasztikus tarka és gyönyörű! A tűzés az meg maga a tökély.

bucilla írta...

Nekem eláll a szavam.....nem is tudom hogy a színétől, vagy a tűzésétől....
Fantasztikus darab!

36évi írta...

Hú, mindkét részén nagyon tetszik a tűzés, az alja valami zseniális azzal a dulpa-szármintával, bogyóval, levéllel. Nekem is kedvet adtál a tűzéshez.

Névtelen írta...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區