2009. augusztus 8., szombat

Újabb veszteség

Egyetlen előadóművész van, akiért rajongok, amúgy kamaszosan, szerelmesen, elfogultan, istenítve. Tegnap meghalt. Cseh Tamás.

11 megjegyzés:

ezkriszti írta...

Nem tudtam.... :-(((

katafolt írta...

Ó,:-((((

Cic írta...

Erre a hírre ébredtem. :-(
Nagy rajongója vagyok én is.

lomaquilt írta...

Ma reggel hallottam, a dalait játszották. Nagyon beteg volt, sajnos várható volt. De ahogy mondani szokás a remény hal meg utoljára.

Nóra írta...

Nagyon sajnálom én is..
sajnos egyre több ilyen szomorú hír érkezik mostanában.

Vacskamati írta...

Ahogy megláttam a hírt az újságokban, első gondolatom: jaj, ne... A második Te voltál..

Polyák Ildikó írta...

Noha persze, hogy tudtam, hogy beteg, de - tekintettel "szerelmetes érzéseimre" - mégis úgy gondoltam, hogy csoda történik, és ő győzelmeskedik ebben a "rákfrancos" (Bereményi) életben. Fontos darab szakadt ki a szívemből.

Zelnice írta...

Én -bevallom- nem értem ezt a fajta zenét.Sem a szöveget.Idegen.
Amikor hallottam a hírt "csak" annyira rendített meg, mint bármelyik méltán neves művész halála. Mert állóképek, az ember azt hiszi mindig lesznek.
Te viszont eszembe jutottál, és hogy most akkor mi lehet veled?

dióhéj írta...

Én is szeretem. Csak az hal meg, akire nem gondolnak többet. Aznap egész nap a lemezeit hallgattam munka közben, előtte már régen, pedig nagy kedvencem.

Polyák Ildikó írta...

Violini! Nem akarom megvédeni, hiszen szerelmemnek nincsenek észérvei:) Tudom, persze, hogy zeneileg nem egy csúcs, ezt ő is tudta. De, hidd le, hogy olyan varázsos előadó volt élőben a 70-es, 80-as években, hogy nem lehetett nem szeretni. Volt neki karizmája, aurája, kisugárzása meg mindig. És persze igen jóképű is volt:)

Zelnice írta...

Ildi!Nem kell megvédened,nem a kritika szólt belőlem,sem nem a zenész,szó sincs róla!Inkább azt szoktam gondolni magamban, hogy valószíűleg ciki ez a nemszeretés meg nemértés, hiszen annyian rajonganak érte, és bizonyára nem véletlenül.