Gáz van

Valami rejtélyes oknál fogva otthonról nem tudok néhány blogra bejelentkezni, sőt magát az oldalt se tölti le, már időközben lefagy. Ezek között van néhány kedvencem, és ez a blog is. Érdekes módon viszont a Foltversekre, ami szintén az én nevemen "fut", simán bejutok. Nincs valakinek valamilyen ötlete, mi lehet a gáz?
Amúgy varrok-varrok, szerintem izgalmasakat. Az erősen rozsdás múltidéző quiltet kézzel kell tűznöm, mert a gép egyszerűen nem bírja. Valószínűleg nem mostam át eléggé, és sok benne a vasszulfát. Ezenkívül még elkezdtem egy "Vérontás" című horrort csinálni. Muszáj egyszerre kettőn dolgozni!!

Megjegyzések

katafolt üzenete…
Nekem is volt egy ilyen korszakom,de
miután kipanaszkodtam magam a Foltverseken,elmúlt :-D.Nem tudom,mi volt a baj,azt sem,mitől jött rendbe.
dixike12 üzenete…
Nekem is volt pont ilyen, én a blogbajok c. blogon kérdeztem, és valaki okos azt tanácsolta, hogy az ideiglenesen letöltött fájlokat töröljem ki, mert ez okozza, hogy némely blogra nem lehet bejutni ha ezek felszaporodnak. Megtettem és jó lett, azóta ezt nem felejtem el,időnként kitörlöm, nincs probléma.
Polyák Ildikó üzenete…
Letöröltem, Dixike, az ideiglenes fájlokat, de ez sem segít:( Így most megint a munkahelyemről írok. Majd keresek valami hozzáértőbbet.
Zelnice üzenete…
Na, én sem tudtam bejutni hozzád (de csak hozzád) se tegnap se ma, de eszembe jutott h. annyian szidják az explorert, és lám, mozillában itt vagyok és írok. próbáltad már? ettől persze még nem tudjuk mitől nem jó a másik böngészővel,de legalább használható.
a vérontás nagyon izgi, ha vörösebb az tök jó, nekem ez a képen kicsit babarózsaszín, nem véres.
dalia üzenete…
ildi énis azt javaslom tölts le egy másik böngészőt, opera, firefox pl. és próbáld ki ott is, ha ugyanaz a jelenség az közelebb vinne a probléma okához, ha nem az is...

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kompozíció foltvarróknak: online tanfolyam 2024-ben

Jelbeszéd: a quilt születése képekben

Beszélgessünk a quiltművészetről! : 2024. I. félév