Emlékeztető

A (M)Ilyen vagyok?! játékban résztvevőket szeretném emlékeztetni, hogy kevesebb mint három hét van hátra. Tudom, hogy van, aki már kész van (Mmama), van, akié készül (pl. az enyém), és van, akinek még csak fejben van kész. Jó lenne, ha mindenki tudná tartani az április 10-i érkezési ill. nyilvánosságra hozatali határidőt.
Az utóbbi hónapok szokásaival szakítva azért is nem írtam egy hete, mert a két "titkos" projekten dolgozom. Kenya kész van, már csak el kell szegni, és az önarcképem is nagyon halad a befejezés felé. Az előbbivel nem vagyok igazán elégedett, de valószínűleg nem lesz időm (kedvem?) újat csinálni, viszont a második számomra is meglepően jól alakul. Ránézek, és felismerem magam:)

Megjegyzések

Elizanikó üzenete…
Én nem jelentkeztem a (M)ilyen vagyok-ra, de attól azt hiszem, megvarrom. ( Itt zümmög a fejemben, nem hagy békén. ) :o)) Ha jól sikerül , majd megmutatom.
Kata üzenete…
Én tegnap este vágtam el az utolsó cérnát. :o) Már kezdett nyomasztani a dolog, mert akárhányszor ránéztem a blogban a rajzra, eszembe jutott, hogy ugyan rég kiválogattam az anyagokat de egy centit sem varrtam még rajta. De hétvégén kivontam magam a forgalomból és megcsináltam, azóta elégedetten nézegettem. ;o) Kíváncsi vagyok, hogy hogy fog tetszeni. :o)))
Polyák Ildikó üzenete…
Egészen biztosan tetszeni fog, Kata:) Én meg azt remélem, hogy Krisztinek fog tetszeni az enyém.
patchwitch üzenete…
nekem már régen megszületett a fejemben a terv, de aztán jól összezavartam....
most már gyakoroltam is hozzá egy keveset, csak "bele kell csapnom" a lecsóba... Ha működik az elképzelés, sima ügy lesz, ha nem, pánik....
bízom!
mmama üzenete…
Ma elinditottam " magamat ".
Remélem odaérek mert épp a kéthéttel ezelőtti csomagocskám elveszett.
katafolt üzenete…
De jó nektek,az én elképzelésemet megvarrta egy pasi,ráadásul még hasonlít is,nyílván ,mert ilyen átlagos képem van .Most törhetem az agyam valami máson :-),de hátvégén azért is megvarrom
Polyák Ildikó üzenete…
Nem értem, Kata. Milyen pasi? A blogról vette a képed vagy személyes ismerősöd?
katafolt üzenete…
Jaj,dehogy,nem emlékszem a nevére,valaki,valahol küldött egy linket egy ilyen portrékészítő foltostól és a második fotón szembejött velem az elképzelésem,szemüveg,rövid haj,mosoly és foltok.Csak a színek mások.Nem tudom,miért nem mentettem el,de ha vissza tudom keresni,megmutatom.
Ja,és már rég akartam szólni,csak mindig elfelejtem,Cseh Tamás hivatalos honlapján van fent egy videó arról a bizonyos tangóról,
9. műsor: Tangó a Mulatság végén.
http://www.cseh-tamas.hu/index.php?menuid=mh_7&itemid=mh_7_2&contentid=mch_7_2&vplid=6&vid=1
Endy üzenete…
Hètvègèn remèlem be tudom fejezni s megy a postàra..hùsvèt miatt valòszìnuleg kèsni fog, de majd tudatom Violinivel!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kompozíció foltvarróknak: online tanfolyam 2024-ben

Jelbeszéd: a quilt születése képekben

Beszélgessünk a quiltművészetről! : 2024. I. félév