Még nincs képem hozzá

Tegnap átestünk a tűzkeresztségen. Én is először csináltam ezt, meg a résztvevők is. Persze nagyon izgultam, és nem is alakult minden úgy, ahogy gondoltam. Vittem fényképezőgépet, elő is vettem, de aztán egy képet sem csináltam. Viszont volt "udvari" fotósunk, Sue párja, így remélem, holnap már ide is fel tudok tenni néhány képet. Ő már meg is tette.
Túl sokat akartam, ezért a hat"feladatból" csak ötöt oldottunk meg, pedig a sorrendben az utolsó is sok érdekességet rejtett (volna). A tanulságokat levontam, legközelebb (ha lesz?) rövidítek és sorrendet változtatok. Mindenesetre azt láttam, hogy néhány beleszerettek bizonyos anyagokba. Majd holnap, képekkel.

Megjegyzések

Elizanikó üzenete…
Ezúton is szeretném megköszönni a fáradozásodat. Nagyon jól éreztem magam,minden technika tetszik. Már csinosítottam is az egyiken.Ha elkészül, akkor megmutatom.
dixike12 üzenete…
Nálam az volt, hogy tegnap este még a kipakolás után is nagy zűr volt a fejembe, hogy most milyen anyag, melyik ? hogy is volt?? Azután eszembe jutott ,hogy a Hirfoltokban januártól volt egy sorozat, amit irtál, elővettem, és most más szemmel olvastam, minden letisztult, mindenkinek ajánlom, akinek még nem tiszta minden.Nem mindegyik anyagot fogom szeretni, de nekem is van tervem egyikre másikra, ugyhogy nagyon hasznos és jó nap volt, örülök, hogy résztvettem.A tanulság talán tényleg az, hogy egyszerre egy napra sok volt.Zsuzsi által küldött képeket én nem tudtam letölteni.Köszönet a tanfolyamért.
agibo üzenete…
Csak az előttem szólókat tudom ismételni: Köszönöm én is. Nagyon jó nap volt.
Cic üzenete…
Hihi, akkora káosz volt a fejemben mire hazaértünk, hogy nocsak! :-)
Aztán másnap este elővettem a tőled átvett Hot textiles c. könyvet és olyan jó volt a már ki is próbált dolgokat olvasni, hogy arra nincs szó. :-))
Köszönök én is mindent még egyszer!!!
Polyák Ildikó üzenete…
Igen, igen. Szakszóval: a megerősítés:) Dixike az újságból, Te meg a könyvből. És akkor újra neki kell állni (annak, ami tetszett) és már tök jól fog menni. A Hot Textiles is pont' azt mondja szinte minden oldalon, hogy kísérletezz!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kompozíció foltvarróknak: online tanfolyam 2024-ben

Jelbeszéd: a quilt születése képekben

Beszélgessünk a quiltművészetről! : 2024. I. félév