2009. június 9., kedd

Apróságok - készülés, tanfolyam, festés

Az elmúlt héten csak vizsgadolgozatokat és szakdolgozatokat tudtam volna idepakolni, amelyek azért korlátozott számú érdeklődőt vonzanának.
Felüdülésképpen készülök a hétvégi lellei táborra: két A/4-es tájképecskét csinálok, már csak a tűzés-hímzés van hátra.
Végre elkezdtem az országos pályázati munkát. Nem garantálom, hogy kész leszek, pedig most már majdnem teljesen tudom, mit akarok, de kevés rá az idő.
"Beíratkoztam" a Textured Surfaces (textúrált felületek) online tanfolyamra, ami most pénteken kezdődik, és nagyon kíváncsi vagyok a folyamatokra.
És vasárnap este belenyomtam egy méteres anyagot a múltkori festésből maradt festékekbe. Lehet, hogy sokan nem hiszik el, de tényleg ilyet akartam: szürkés nagyon "foltos" anyagot. Kimondottan tetszik nekem:)

6 megjegyzés:

zazálea írta...

Meg tudom érteni, hogy tetszik. És azt is, hogy ilyet akartál.Én mindig kíváncsian várom, mit hozol ki egy darab textilből...

katafolt írta...

A szürke,az egy kincs...millió dolgot bele lehet látni.Ez itt nekem olyan habzó víz.

Ildi írta...

Köszönöm. Én is "kincsnek" gondolom ezt a darabot. A hétvégén rendezgettem a festett anyagaimat, és kitaláltam, hogy 'színhiányos' vagyok natúr színekből.

bucilla írta...

Hű ez nagyon klassz lett, ahogy az a sok féle szürke gomolyog! Bár lehet hogy kicsit elfogult vagyok, mert amúgy is az egyik kedvenc színem:)

Névtelen írta...

Nem tudom milyen festéket használtál, nekem a black jet kékessszürke, ha keveset veszek.Remélhetjük, hogy látunk majd ezt azt a tanfolyam anyagából?

Ildi írta...

Ez nem fekete festék, hanem a múltkoriból maradtak (zömmel kékek és sárgák) elegye. Ezért aztán közelről van egy kis sötét(koszos)zöldes stichje.
Mártanéni, majd itt mutogatom meg, mit csinálok.